‘OLUMLU SONUÇLAR ÇIKACAĞINA İNANIYORUZ’

1306

Sağlık üniversitesi olarak hedeflerinden birisinin sağlık teknolojileri konusunda Ar-Ge çalışmaları yapmak, bunların bir ürüne dönüşmesi ve sağlık kümelenmesi oluşturması olduğunu açıklayan KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, “Bu yönde olumlu sonuçlar çıkacağına inanıyoruz.” Şeklinde konuştu

Tavşanlı Organize Sanayisinde bulunan Enel Enerji Elektronik San. ve Tic. A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaver ve Fabrika Müdürü Hamdullah Yangöz, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret etti.

Ziyarette üniversite-sanayi iş birliği açısından KSBÜ’nün hedefleri ve kapasitesi konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “Tavşanlı ilçemizin Organize Sanayisinde bulunan kurumsal sanayicilerimizden Enel Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaver Bey ve Fabrika Müdürü Hamdullah Yangöz ziyaretimize geldiler. Kendilerine özellikle üniversite-sanayi iş birlikleri açısından hedeflerimiz ve kapasitemiz konusunda bilgilendirmeler yaptık. Sağlık üniversitesi olarak hedeflerimizden birisi de sağlık teknolojileri konusunda Ar-Ge çalışmaları yapmak ve bunların bir ürüne dönüşmesi, sanayi sektöründe sağlık kümelenmesi oluşturacak çalışmalar yapmak. Bu yönde olumlu sonuçlar çıkacağına inanıyoruz.”

Ziyaret sonrası misafirlere Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYAM) ile Hekim Sinan Konferans Salonu gezdirilerek, çalışmalar hakkında bilgiler verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *