37 DAKİKADA 255 ÇÖP ŞİŞ YEDİ

1156

37 dakikada 255 adet çöp şiş yiyerek ‘en çok çöp şiş yeme’ yarışmasında rekor kıran Kütahyalı Feyza Dursun 26 bin TL’lik ödülün sahibi oldu

Denizli’de bir restoranın düzenlediği ‘en çok çöp şiş yeme’ yarışmasına Kütahya’dan katılan 21 yaşındaki kadın, canlı yayında 37 dakikada 255 adet çöp şiş yiyerek hem rekor kırdı hem de 26 bin 550 TL’lik para ödülünün sahibi oldu.

Denizli’de 6 yıl önce restoranda çöp şiş yarışması başlatan işletmeci iki kardeş Mehmet ve Yusuf Kaya, sosyal medyada yaptığı canlı yayınla birçok vatandaşı ağırlamaya başladı. İzlediği canlı yayınlardan etkilenerek yarışamaya katılmak isteyen Feyza Dursun, eşinin “Balayı mı? Yarışma mı? teklifine yarışmayı seçerek Kütahya’dan Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesinde bulunan Çöpşişçi Mehmet’e geldi.

26 BİN 550 TL KAZANDI

Dursun, 37 dakika içerisinde 255 tane çöp şiş, 1 lavaş, 3 ayran 1 salata yiyerek 26 bin 550 TL kazandı. Bir önceki yarışmacının 247 çöp şiş rekorunu kıran Dursun, herkesin hayretler içinde izlediği canlı yayında parasını aldı.

Daha önceden 150 kilodan 58 kiloya kadar düştüğünü belirten Dursun, “Ben zaten 2 ile 3 senedir bu yarışmayı düzenleyenleri sosyal medya hesaplarından takip ediyordum. Eşimle sevgili iken kendisine beni çöp şiş yemeye götür dedim. Ama bana nişanlanınca götüreyim dedi. Daha sonra nişanlandık ve evlenince götüreyim dedi. Evlendik ben götüremem dedi. Bana ya balayına ya da çöp şiş yemeye götürme seçeneğini sundu. Ben de balayına gitmek istemiyorum, çöp şiş yemeye götür dedim ve buraya geldim. 255 tane çöp şiş, 1 lavaş, 3 ayran 1 salata yiyerek 26 bin 550 TL kazandım. Kazandığım için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *