ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ DEĞİL

1137

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratları Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler’in ailesi, Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ufuk Gürsoy ve Gazi Jandarma Uzmançavuş Usame Saldık’a Vali Ali Çelik tarafından takdim edildi

Kütahyalı bir şehit ailesi ve iki kahraman gazi Kütahya Valiliği Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası Takdim Töreni’nde devlet övünç madalyası ve beratlarını aldı.

Törene; Vali Ali Çelik’in yanı sıra Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kırbaç, Kütahya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fatma Uz, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım Okat ile gazi ve şehit yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan tören, Ulu Cami İmam Hatibi Mehmet Ali Sarı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Vekili İsa Ada’nın duası ile devam etti. 

Törende 1 Aralık 2020’de şehit olan Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler, 27 Ekim 2016’da gazi olan Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ufuk Gürsoy, 30 Mayıs 2017’de gazi olan Gazi Jandarma Uzmançavuş Usame Saldık’ın özgeçmişleri okunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına tevcih edilmek üzere gönderilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı, Vali Ali Çelik tarafından gazi ve şehit yakınlarına takdim edildi.

‘MİNNETTARIZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratlarını Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler’in kıymetli ailesine ve kahraman gazilerimiz  Astsubay Kıdemli Çavuş Ufuk Gürsoy ve Jandarma Uzmançavuş Usame Saldık’a takdim eden Vali Ali Çelik, Şehitlere Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu, kendilerine minnettar olduğumu vurguladı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *