AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DERYA YANIK KÜTAHYA’DA ‘PROJELER TÜRKİYE’YE ÖRNEK’

509

Kütahya’ya gelerek şehit yakınları ile iftar yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şehirde bir dizi temasta da bulundu. Bakan Yanık, Kütahya Belediyesinde yürütülen sosyal belediyecilik projelerinin Türkiye’ye örnek olduğunu vurguladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kütahya’ya geldi.

VALİ ALİ ÇELİK TARAFINDAN KARŞILANDI

Kütahya’da ilk olarak Kütahya Valiliği’ne gelen Derya Yanık, Vali Ali Çelik, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkanı Alim Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun tarafından karşılandı.

Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Derya Yanık’a Vali Ali Çelik tarafından Kütahya çinisi hediye edildi.

Bakan Derya Yanık daha sonra Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.  Bakan Yanık’a, Kütahya Belediyesinin sosyal belediyecilik projeleri hakkında kısa bir sunum yapan Başkan Işık, hayata geçirilen projelerin Türkiye’ye örnek olduğunu ifade etti.

‘HER HİZMET ÇOK ÖNEMLİ’

Cumhur İttifakı olarak yapılan her hizmetin önemli olduğunu ifade eden Bakan Yanık, bakanlık olarak birçok projeye ortak olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

AK Parti İl Binasını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Derya Yanık partilileri ile bir araya geldi. Daha sonra Kütahya’nın kalbi saman pazarında esnafı ziyaret eden Deryan Yanık, Kütahya esnafı ile sohbet edip hayırlı kazançlar dileklerinde bulundu.

Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezini ve Kütahya Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’ni (ÇEKOM) ziyaret eden Bakan Yanık iftarda ise Çınar Otel’de şehit yakınları bir araya geldi.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *