PLAY-OFF GARANTİ

611

Belediye Kütahyaspor, Hendekspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek play-offları garantilemeyi başardı. Son iki haftaya daha rahat girecek olan Belediye Kütahyaspor, alacağı sonuçlarla rakibini de belirlemiş olacak

Şampiyonluk yarışından kopan Belediye Kütahyaspor, play-off için deplasmanda Hendekspor ile karşı karşıya geldi. Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Hasan Sürmeli, defansta Veli Kızılkaya, Erdinç Çepoğlu, Ali Mert Işık, İsmail Kayalı, orta sahada Emrah Dağ, Tuncay Fındıkçı, Bilal Şeflek, Furkan Demir ve Enes Nabantoğlu, ileri uçta ise Muhammed Arslantaş ile çıktı.

İLK YARIDA ENES ŞOV

Belediye Kütahyaspor maça kontrollü başlarken, rakip sahada daha fazla görünen ve istekli bir oyun ortaya koydu. Maçın 10’uncu dakikasında takımın önemli isimlerinden Enes Nabantoğlu attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonrada iyi bir oyun ortaya koyan Belediye Kütahyaspor, 31’inci dakikada yine Enes’in golü ile skoru 2-0 yaptı. Maçın ilk yarısında başka gol olmazken Belediye Kütahyaspor soyunma odasına 2-0 üstünlükle girdi.

ŞİMŞEK KAZANMAYI BİLDİ

Belediye Kütahyaspor ikinci yarının 51’inci dakikasında kalesinde golü görürken skor 2-1’e geldi. Ev sahibi Hendek eşitlik için büyük bir mücadele verse de Belediye Kütahyaspor rakibine şans tanımadı. Maçın uzatma dakikalarında ise golcü oyuncu Muhammed Arslantaş sahneye çıktı ve skoru 3-1’e getirdi. Bu golle birlikte Belediye Kütahyaspor karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı.

PLAY-OFF GARANTİLENDİ

3.lig 1. Grupta 32’inci hafta maçları geride kalırken, Belediye Kütahyaspor aldığı galibiyetle play-offları da garantilemiş oldu. Belediye Kütahyaspor lig maçları kapsamında hafta sonu Batman Belediyespor ile Dumlupınar stadında, son maçını ise deplasmanda Erbaa ile oynayacak ve ardından play-offta rakipleri ile karşı karşıya gelerek 2. Lige çıkmak için mücadele verecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *