BAŞYİĞİT’TEN SINAV ÖĞRENCİLERİNE TAVSİYE

691

2022 Yılı Nisan Ayı yardımcı kaynak paketi Kütahya’da öğrencilere dağıtıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, 8. sınıf öğrencilerine LGS sınavı için örnek soruların yer aldığı kaynaklardaki soruları çözmelerini tavsiye etti

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenci ve öğretmenlere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak sunulan yardımcı kaynak paketinin nisan ayı örnek sorular kitapçıkları öğrencilere dağıtıldı.

Yardımcı kaynak destek paketinde Çalışma Soruları, Örnek Sorular, Etkileşimli Sorular, Tekrar Testleri, LGS örnek soru kitapçığı ve YKS’ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor. Nisan ayı yardımcı kaynak destek paketine http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresi üzerinden de erişilebiliyor. 

KAYNAK KİTAPLAR ÖĞRENCİLERE TESLİM

Basılı olarak illere dağıtımı yapılan yardımcı kaynak destek paketleri, Kütahya’da okullara ulaştırılarak öğrencilere dağıtımı sağlandı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şube Müdürü Mustafa Topuz ve Şube Müdürü Zeki Atik, Linyit Ortaokulunda 8. sınıf öğrencilerine, yardımcı kaynak destek paketlerinin dağıtımını gerçekleştirdi. İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, 8. sınıf öğrencilerine LGS sınavı için örnek soruların yer aldığı bu kitapçıklardaki soruları çözmelerini tavsiye etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *