HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI REŞİT OLDU

511

12 takımın katıldığı ve 20 gün sürecek Gediz Halı Saha Futbol Turnuvası 18’inci kez düzenleniyor. Pandemi nedeniyle iki senedir turnuvayı yapamadıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak,  turnuva hedefini birlik, beraberlik ve dostluğu kaynaştırmak olarak açıkladı

Gediz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen 18. Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

SANTRAYI BAŞKANLAR YAPTI

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük tarafından turnuvanın ilk maçında başlama vuruşu ile ilk müsabakalar başladı.

12 takımın katıldığı ve 20 gün sürecek olan turnuvanın açılış törenine Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük, Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

HEDEF BİRLİK BERABERLİK

Başkan Akçadurak yapmış olduğu açıklamada; “Pandemi nedeniyle iki senedir halı saha turnuvasını yapamıyoruz. Bu sene 18.si düzenlenen turnuvada hedefimiz birlik, beraberlik ve dostluğu kaynaştırmak. Bu turnuvada kazananın spor ve dostluk olması temenni ediyor ve tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *