BU ŞEHİRDE HER ŞEYDEN ÖNCE GENÇLER GELİR’

1045

Göreve geldiklerinden beri hiçbir üniversite öğrencisinin talebini geri çevirmediklerini ifade eden Başkan Işık, “Bugüne kadar hiçbir üniversite topluluğumuzun talebine hayır demedik, demeyeceğiz. Bu şehirde gençler her şeyden önce geliyor.” Şeklinde konuştu

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İslami İlimler Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenine katıldı.

‘HİÇ HAYIR DEMEDİK’

DPÜ İslami İlimler Fakültesi bahçesinde gerçekleşen törende konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, son üç yılda belediye kapısından içeri giren hiçbir üniversite öğrencisinin talebini geri çevirmediklerini ifade etti. Başkan Işık, “Öğrenci topluluklarımızın liderleri ile zaman zaman bir araya geldik. Bu şehirde yapılacak hangi faaliyetiniz var ise öncelikle üniversitemizin imkanları olmak üzere, yetmediğiniz yerde belediyenin mutlaka öğrencilerin yanında olduğunu bilin dedim. Bugüne kadar hiçbir topluluğumuzun talebine hayır demedik, demeyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

BAŞKAN IŞIK’TAN TEŞEKKÜR

Genç ve öğrenci dostu Kütahya’yı her geçen gün büyüterek ülkeye kazandırmayı hedeflediklerini belirten Işık, “Değerli ailelerimizin huzurunda bu gençlerimize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimde bu gençlerimize Kütahya’da bulunduğunuz süre içinde ikametgahlarınızı birinci adres olarak şehrimize almanız halinde bazı konularda destek olacağımızı söyledik. 11 bin öğrencimiz bu çağrımıza cevap verdi. Bu şehirde gençler her şeyden önce geliyor.” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, mezun olan öğrencilerine başarı belgelerini verdi.Törene 27. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Vali Ali Çelik, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, KDPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, fakülte dekanı ve yardımcıları, öğrenciler ve aileleri katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *