RAKİPLER BELLİ OLDU

811

Belediye Kütahyaspor, önümüzdeki sezon TFF 3.Lig’de mücadele edeceği takipleri belli oldu. Karşıyaka, Elazığspor ve Eskişehirspor gibi takımların yer aldığı grupta mavi-lacivertliler ilk maçına Eylül ayında çıkacak

TFF 3. Lig’de 2022-2023 Sezonu grupları kura çekimi, bugün TFF’nin Riva’daki idari merkezinde yapıldı. Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi; Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Törene kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

3-4 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

2022-2023 sezonunda 53 takımın mücadele edeceği TFF 3. Lig’de, 1 ve 3. Grup 18’er, 2. Grup ise 17 takımla oynanacak. Yeni sezon 3-4 Eylül 2022 tarihinde başlayacak ve normal sezon 29 Nisan 2023’te sona erecek.2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, yeni sezonda 3’er takımın küme düşeceğini söyledi.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UN RAKİPLERİ

İstanbul Riva tesislerinden gerçekleşen kura çekimine Belediye Kütahyaspor adına kulüp başkanı Erdoğan Çolak, Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı ve  yönetim kurulu üyelerikatıldı. Yapılan kura çekiminde birinci grupta yer alacak olan Belediye Kütahyaspor’un rakipleri şu şekilde; Edirnespor, Çatalca, Şile Yıldız, Derince, Eskişehirspor, Karşıyaka, Kalecik, Amasyaspor, 52 Ordsupor, Yomraspor, Ağrı 1970 Spor, 1954 Kelkitspor, Elazığspor, Karaköprü Belediyespor, İçel İdman Yurdu, 1922 Konyaspor, Nevşehir Belediyespor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *