ÇİNİGAZ SORUNU TARİH OLUYOR

628

Vatandaşların şikâyetleri ile ilgili yetkili birimler son dönemlerde sık sık bir araya gelirken sorunun çözümü için çalışıyor. Alınan bilgilere göre artık son adımların kaldığı ve EPDK’da yapılacak bir yönetmelik değişikliği ile bu sorununda tarih olacağı öğrenildi

Çinigaz doğalgaz firması tarafından ön ödemeli abonelere gönderilen faturalar şikâyetlere yol açarken, bu durum siyaset gündemine de oturmuş ve uzun bir zamandır Kütahya gündeminden düşmeyen bir konu olarak yer alıyor. Ancak son dönemlerde Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Milletvekilleri ve Çinigaz yetkilileri sık sık bir araya gelerek sorunun çözümü noktasında çalışmalar sürdürüyor. 

ADIM ADIM SONA YAKLAŞILIYOR

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında 29 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceğini belirtmiş ve o güne kadar Çinigaz firmasına sorunun çözümü için süre verdiğini açıklamıştı. Çinigaz yetkililerinin ise Enerji Piyasası düzenleme kurulunda yapılacak bir yönetmelik değişikliği ile sorunun çözümü noktasında hemen adım atmaya hazır olduğunu ilettiği öğrenildi. 

HER DETAY GÖRÜŞÜLDÜ

Ön ödemeli çinigaz abonelerinin Enerji Piyasası düzenleme kurulunda yapılacak bir yönetmelik değişikliği sonrasında faturalı sisteme geçileceği ve bu konuda abonelere her türlü kolaylığın sağlanması gündemde. Yetkililerin yaptıkları toplantıda her detayı ele aldığı ve herkesin sorunun çözümü adına adım attığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *