BAKAN KİRİŞÇİ YENİ BİNAYI İNCELEDİ

454

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kütahya ziyaretine eşlik eden Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişçi, törenlerin ardından Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Birol Dündar’dan bilgiler aldı.

Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Zafer’in 100. yılı etkinlikleri ve toplu açılış törenlerine katılmak üzere Kütahya’daydı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin de yer aldığı törenlerde coşkulu anlar yaşandı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 30 Ağustos Büyük Zafer’in 100.yılı etkinlikleri nedeni ile  Kütahya’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişçi; törenlerin ardından Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Yerleşke ve Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Birol Dündar’dan bilgiler alan Bakan Kirişçi; yeni hizmet binasının tüm personel için verimli bir çalışma ortamı sağladığını dile getirdi ve Bölge Müdürlüğü yönetim kadrosu ve personeline başarılar diledi.

OGM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *