KOMŞUDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

508

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda 50 kg’da Türkiye ikincisi olarak Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’na katılan Kütahya Judo Spor Kulübü Sporcusu Sefa Güler, Yunanistan’da ülkemizi ve Kütahya’yı temsil edecek

Kütahya Judo Spor Kulübü Sporcusu Sefa Güler Yunanistan’ın Kozani şehrinde yapılacak Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’na katılacak.

Sefa Güler, dün başlayan ve 5 Eylül 2022 tarihine kadar Yunanistan’da devam edecek olan yıldızlar Balkan judo Şampiyonası’na 50 kg’da Kütahya’yı ve Türkiye’yi temsil edecek.

13 – 15 Mayıs 2022 tarihinde Kahramanmaraş ilinde yapılan yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda 50 kg’da Türkiye ikincisi olarak Yıldızlar Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Sefa Güler, Kütahya Judo Spor Kulübü sporcusu olarak spor hayatına devam ediyor. Sefa Güler aynı zaman döneminde okullar arasında 50 kg Türkiye üçüncüsü olmuştu.

‘GURURU YAŞIYORUZ’

Başarılı sporcunun antrenörü İsmail Kevzer destekler için teşekkür etti. Kevzer, “Uzun çalışmalar sonucu artık hem ilimizi hem ülkemizi temsil etme gururunu yaşıyoruz, bizlere her türlü destek olan  Gençlik Spor İl Müdürlüğüne, Kütahya Judo Spor Kulübü yönetimine ve il temsilcisi H.Hüseyin Erkan Bey’e teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *