KAYNAK KİTAPLAR KÜTAHYA’YA GELDİ

500

Okulların açılmasına sayılı günler kalan ilkokul ve ortaokul düzeyinde yardımcı kaynakların Kütahya’ya ulaştığını belirten Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, bazı yardımcı kaynakların okullara dağıtıldığını, geri kalanının ise bu hafta içinde dağıtılacağını, okullar açılmadan dağıtım işleminin biteceğini vurguladı.

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz, uyum haftasında Yıldırım Beyazıt İlkokulunu ziyaret etti.

Ziyarette, ilkokul birinci sınıf öğretmen ve öğrencilerinin sınıflarının belirlenmesi amacıyla yapılan bilgisayardan kura çekimine katılan Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, hayırlı olmasını dileyerek kura çekimini bilgisayar ortamında başlattı. Daha sonra velilere hitap eden Hasan Başyiğit, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Uyum haftasında öğrencilerin okullarına alışmak amacıyla okullarına geldiklerini, okulu, sınıfı, öğretmen ve arkadaşlarını tanıdıklarını ifade eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, böylece okullar açıldığında uyum sorununun en aza indiğini belirtti.

Öğretmenler odasını ziyaret edip öğretmenlerle bir araya gelen Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz, öğretmenlerle sohbet etti ve 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlı olmasını diledi, öğretmenlere ve okul yöneticilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

FUAT PAŞA ORTAOKULU TAMAMLANDI

Kendi binası yeniden inşa edildiği için Yıldırım Beyazıt İlkokulu bünyesinde eğitim öğretime devam eden Fuat Paşa Ortaokulunun Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı’nı da ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz, toplantının bir bölümünde yer aldı. Öğretmenlere hitap ederek Fuat Paşa Ortaokulunun binasının genel olarak tamamlandığını belirten toplantıda Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit en kısa zamanda okulun binasına taşınması için çalışıldığını söyledi. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğretmenlerden sorusu olanları dinleyen Başyiğit, okul yönetimine ve öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi

OKULLAR AÇILMADAN BİTECEK

İlkokul ve ortaokul düzeyinde yardımcı kaynakların Kütahya’ya ulaştığını belirten Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, bazı yardımcı kaynakların okullara dağıtıldığını, geri kalanının ise bu hafta içinde dağıtılacağını, okullar açılmadan dağıtım işleminin biteceğini vurguladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *