MURAT DAĞI GENÇLİK MERKEZİ YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR

471

Murat Dağı Gençlik Merkezi 21 Ekim tarihinde yeniden ihaleye çıkıyor. 215 yatak kapasitesi, amfi tiyatrosu, yemekhane alanı ve 230 kişilik çok amaçlı spor salonuyla merkez, gençlere hizmet edecek.

İHALE TARİHİ 21 EKİM

3 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilen ihale neticesinde Murat Dağı Gençlik Merkezi yapım işini alan müteahhit firmanın işe tam olarak başlayamadan tek taraflı olarak ihaleyi feshetmesi nedeniyle yarım kalan yatırım, 21 Ekim 2022 Cuma günü yeniden ihale edilecek.

Yeniden ihalenin bakanlık düzeyinde yapmış olduğumuz girişimler neticesinde gerçekleştiğini belirten Adalet ve kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, yatırımı Kütahya için, Murat Dağı için ve özellikle geleceğin teminatı gençlerimiz için en önemli hizmetlerimizden birisi olarak gördüklerini vurguladı.

GENÇLERE HİZMET EDECEK

Doğa ve spor ile iç içe, gençlere hizmet edecek olan Merkez hakkında bilgi veren Tan, 215 yatak kapasiteli, Amfi Tiyatrosu, Yemekhane Alanı, 230 kişilik Çok Amaçlı Spor Salonuna sahip Murat Dağı Gençlik Merkezi’nin hayırlı olmasını temenni etti.

Tan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, Milletvekillerine, Kütahya Valisine, AK Parti Kütahya İl Başkanına ve Bakanlık bürokratlarına teşekkür etti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *