KÜTAHYA BAROSU’NUN YENİ BAŞKANI EDİP İLKAY SUNAY: ‘ŞİMDİ ÇOK ÇALIŞMA VAKTİ’

615

Kütahya Barosu tarihinin en genç Baro Başkanı seçilen Av. Edip İlkay Sunay, “Şimdi Kütahya Baromuz için çok çalışma vakti.” Dedi. Sunay, başkanlık için birlikte yarıştığı Av. Aytek Canbek’e asil duruşu için teşekkür ederek “Hiçbir rekabet kardeşliğimize gölge düşüremeyecektir” şeklinde konuştu

Kütahya Barosu 47. Olağan Genel Kurulu Kütahya ve ilçelerden gelen avukatların katılımıyla gerçekleştirildi. Av.Mehmet Demirbağ’ın Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Baro Başkanlığı adayları Av.Aytek Canbek ve Av.Edip İlkay Sunay’ın konuşmalarını yaptı.

450 AVUKAT OY KULLANDI

Merkez ve ilçeler dahil olmak üzere toplamda 450 avukat, Kütahya Adliyesi Ek Bina 1 ve 2 nolu sandıklarda oylarını kullandı. 47. Olağan Genel Kurul sonucu ile Kütahya Baro Başkanlığına Av.Edip İlkay Sunay seçildi. Bu süreçte kendilerine destek olan meslektaşlarına şükranlarını sunan Sunay, “Geçmiş dönemde gerek Gençlik Meclisinde, gerekse yönetim kurullarında birlikte çalıştığımız tüm meslektaşlarımıza bıraktıkları eserler için minnettarım. Yine üç dönem boyunca birlikte çalışma şerefine ulaştığım Sayın Başkanım Av. Ahmet Atam Beyefendiye bizlere iyi bir öğretmen olduğu için teşekkür ediyor, TBB Disiplin Kurulundaki yeni görevinde başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

‘HİÇBİR REKABET KARDEŞLİĞİMİZE GÖLGE DÜŞÜREMEZ’

Seçimin bir hikayesi olduğuna dikkat çeken Sunay, “Dostluğun ve centilmenliğin kazandığı, rekabetin yalnızca kaliteyi ve yenilikleri getirdiği güzel bir hikayesi… Kıymetli dostum Av. Aytek Canbek Beyefendiye varlığı ve asil duruşu için teşekkür ediyorum. Biliyorum ki hiçbir rekabet dostluğumuza ve kardeşliğimize gölge düşüremeyecektir.” Dedi.

Şimdi kurullara seçilen meslektaşlarıyla birlikte Kütahya Barosu için çok çalışma vakti olduğunu vurgulayan Sunay, “Birlik ve beraberlik içerisinde hayallerimizi gerçekleştirme vakti. İyi ki varsınız, daim olsun…” şeklinde konuştu.

TARİHİN EN GENÇ BAŞKANI

Kütahya Barosu’nun yeni Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, Kütahya Barosu tarihinin en genç Baro Başkanı seçildi. Başkan Av. Edip İlkay Sunay’ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Av. Murat Ozan, Av. Emel Karagöz Altınsoy, Av. Özcan Tunç, Av. Eda Eğmir Yüceer, Av. Recep Fazıl Güven, Av. Alihan Yaşar Akkoç, Av. Şeyma Özek Pekkaya, Av. Reyhan Toker Atlı, Av. Nihat Solmaz, Av. Recep Aydın, Av. Mesut Yörük, Av. Murat Karakoç

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *