ŞİMŞEK’İN GÜCÜ ORDU’YA YETMEDİ

537

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında 52 Orduspor’u konuk etti. Taraftarı önünde maçın büyük bir bölümünde vasatın üstüne çıkamayan Belediye Kütahyaspor bir puana razı oldu

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahayspor, kendi saha ve seyircisi önünde 52 Orduspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu maça Belediye Kütahyaspor teknik direktörü İsmail Güldüren Ertuğrul Tekşen’e ilk 11’de şans verirken, Bilal Şeflek’i ise maç kadrosuna almadı.

ORDU DAHA ATAK OYNADI

Belediye Kütahyaspor kendi seyircisi önünde oynamasına rağmen ilk yarıya daha tutuk başladı. Rakip sahada top yapmakta zorlanan ve pozisyon üretemeyen Belediye Kütahyaspor, daha çok kendi sahasında oynamayı tercih etti. Rakibinin ataklarını durdurmaya çalışan Belediye Kütahyaspor, kalesinde önemli pozisyonlar verdi.  Kaleci Hasan Sürmeli ve defans hattının iyi bir mücadele gösterdiği karşılaşmada özellikle Erdinç ve Onur ikilisinin yerinde müdahaleleri 52 Orduspor’un önüne geçmesine engel oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında Belediye Kütahyaspor iki kez gelirken bu pozisyonlarda da kaleyi bulamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

YÜZDE YÜZLÜK POZİSYON KAÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda durgun bir görüntü verirken, Ordu daha çok pas yaparak Belediye Kütahyaspor yarı alanında görünen taraf oldu. Belediye Kütahyaspor hızlı çıktığı anlarda rakip kalede pozisyonlar bulmaya başlarken maçın 69’uncu dakikasında Ertuğrul Tekşen ile yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadı. Maçın en net pozisyonuna giren Belediye Kütahyaspor’da  yine bir pozisyonda tehlikeli gelse de yine Ertuğrul ile sonuç alamadı. Ordu ekibi ise ikinci yarıda  3 önemli atakta Belediye Kütahyaspor kalesinde gole yaklaştı ancak sonuç çıkmayınca iki takımda sahadan beraberlikle ayrıldı.

ŞİMŞEK BİR SIRA GERİLEDİ

Belediye Kütahyaspor haftayı bir puanla kapatırken, sıralamada bir sıra daha gerileyerek 5’inci olarak haftayı kapattı. Grupta oynanan karşılaşmalarda haftaya lider olarak giren Belediye Derincespor, Amasya ile 1-1 berabere kalınca koltuğu Mersin ekibine devretti. Mersin ise deplasmanda Edirnespor’u tek golle geçerek grubun yeni lideri oldu. Karbel Karaköprü Belediyespor sahasında Eskişehirspor’u 3-0 mağlup ederken, Elazığspor’da yine kendi taraftarı önünde Çatacalcasporu 2-1 mağlup etmeyi başardı. Haftanın önemli sonuçlarından birine de Hacettepe imza attı. Karşıyaka’yı 2-1 mağlup eden Hacettepe 3 puanla haftayı kapatan takımlardan biri oldu. 1922 Konyaspor sahasında Yomraspor’u tek golle geçerken, Ağrı deplasmanda Nevşehir’ı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Şile Yıldız, Kelkit maçı da yine golsüz beraberlikle tamamlandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *