‘ŞEKER KONAĞI’NA BEKLİYORUZ’

627

2021 Nisan ayında Prof. Dr. İbrahim Uygun tarafından satın alınan Şeker Konağı’nı ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, tüm vatandaşları, ilk günkü gibi korunan bu konağı görmeye çağırdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Kütahya’nın tanınırlığının artması için yaptığı çalışmalara devam ediyor.

‘İLK GÜNKÜ GİBİ KORUNUYOR’

Germiyan Sokağı’nda bulunan Şeker Konağı’nı ziyaret eden Erbaş, “Her köşesi tarih kokan Germiyan Sokağı’nda bulunan Şeker Konağı’na konuk olduk. 2021 Nisan ayında konağı satın alarak kısa sürede farklı bir konuma getiren Prof. Dr. İbrahim Uygun ile ilk günkü gibi korunan muhteşem Şeker Konağı’nı gezdik.” İfadelerini kullandı.

Konağın içini, dışını, bahçesini tarihi eserlerle donatarak yaşatan Prof. Dr. İbrahim Uygun ve ekibine çok teşekkür eden Erbaş, tüm vatandaşları mutlaka bu büyüleyici konak müzeyi gezmesini tavsiye etti.

KÜTAHYA SENİ BEKLİYOR

Milletvekili Erbaş’ın 2019 yılında Kütahya’nın tanıtımı için daha önce başlattığı “Kütahya Seni Bekliyor” projesi 50 Milyon kişiye ulaşmış, projesi sayesinde Kütahya uluslararası gündemde uzun süre yer almıştı. Erbaş, Şeker Konağı ziyareti ardından konağın fotoğraflarını yine Kütahya Seni Bekliyor etiketi ile paylaştı

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *