ŞİMŞEK’E KUPA’DA ZORLU RAKİP ÇIKTI

662

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi yapıldı. Belediye Kütahyspor’un rakibi  2. Ligin güçlü ekiplerinden Anagold 24 Erzincanspor oldu. Maç deplasmanda oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapıldı.Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen’in açılış konuşmasını yaptığı kura çekimi; 1. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimi törenine kulüp başkan ve yöneticileri de katıldı. Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda 68 takım seri başı sistemine göre eşleşti.

ZOR MAÇ OLACAK

Belediye Kütahyaspor’un kupadaki rakibi 2. Lig temsilcisi Anagold 24 Erzincanspor oldu. 2. Ligde zirve mücadelesi veren Erzincan ekibi ligde 3’üncü sırada yer alıyor. Teknik direktörlüğünü Ümit Karan’ın yaptığı Anagold 24Erzincanspor 6 karşılaşmadan 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 4 galibiyet elde etti. Müsabakalar 18, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde tek maç eleme sistemine göre oynanacak. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *