VALİ ALİ ÇELİK ARTIK RESMEN KÜTAHYALI

575

Kütahya’ya verdiği hizmetler ile takdir toplayan ve vatandaşın büyük bir sevgisini kazanan Vali Ali Çelik’e Belediye Meclisinin kararıyla “fahri hemşehrilik” beratı verildi. Kütahya’nın kendisi için özel bir yeri olduğunu ifade eden Vali Çelik, bu şehre hizmet etmenin şeref olduğunu belirtti

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Belediye Meclisi 4. Dönem 9. Olağan Toplantısında fahri hemşehri ilan edildi.

Belediye Meclisi’nin aldığı kararla; Zafer Meydanı Projesi’nin Kütahya’ya kazandırılması, Yoncalı çayırının Belediyeye tahsis edilmesi, 30 Ağustos Okulu’nun takas yoluyla Belediyeye verilmesi, Darulkurra’nın kamulaştırılması ve restorasyonu, Kütahya Kalesi yenileme çalışmaları, Gözüm Şeyh Sultan Tekke ve Türbesi işe diğer kültür varlıklarının Belediyeye kazandırılmasında büyük rol oynayan Vali Ali Çelik, Kütahya’nın tanıtılmasında verdiği gayret nedeniyle “fahri hemşehrilik” beratını aldı.

‘KÜTAHYA BENİM İÇİN ÖZEL BİR YERE SAHİP’

Kütahya’ya hizmet etmekten şeref duyduğunu belirten Vali Ali Çelik, “Bu güzel şehrin hemşehrisi ilan edildiğim için ayrı bir mutluluk ve gurur yaşıyorum. İçtenlikle söyleyebilirim ki Kütahya benim için her zaman ayrı ve özel bir yere sahip oldu. Bugün güzel bir anıyı not düşerek, belki bir tabelada, belki bir kartonun üzerinde ifade etse bile hayatımızın mutlu bir günü olarak not düşmüş olduk.” dedi. Vali Ali Çelik, bu mutluluğu kendilerine yaşattıkları için Belediye Başkanı Alim Işık’a, meclis üyelerine ve Kütahyalılara teşekkür etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *