HEDEF GALİBİYET

716

Belediye Kütahyaspor Pazar günü deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu ile zorlu bir maça çıkacak. Maçla ilgili olarak konuşan Teknik direktör İsmail Güldüren maçın öneminin farkında olduklarını istedikleri skorla ayrılmak istediklerini vurguladı

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Pazar günü saat 19.00’da Mersin stadyumunda kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Kütahyaspor teknik direktörü İsmail Güldüren, 3.ligin en zor ve çekişmeli grubunda olduklarını söyledi. Son iki karşılaşmada aldıkları beraberliklerin Mersin maçının önemini bir kat daha arttırdığını söyleyen Güldüren,  hafta içi yaptıkları çalışmaların Mersin maçını kazanmaya yönelik olduğunu belirtti.  Belediye Kütahyaspor olarak amaçlarının her maça pozitif futbol ve iyi mücadele ederek maçları kazanmak olduğuna vurgu yapan Güldüren “Oyuncularımız bu maçın öneminin farkında… İnşallah hep birlikte pazar günü oynayacağımız maçtan istediğimiz skorla ayrılmak istiyoruz” dedi.

MAÇI HAYMANA YÖNETECEK

Belediye Kütahyaspor’un deplasmanda oynayacağı zorlu maçı Kayseri bölgesi hakemlerinden Ramazan Haymana yönetecek. Yardımcılıklarını ise Halit Karacabay, Yahya Kemal Yurtbilir ve Osman Köksaldı yapacak.

ŞİMŞEK’İN KAZANMAKTAN

BAŞKA ÇARESİ YOK

Belediye Kütahyaspor’un Pazar günü oynayacağı karşılaşma ligde iki takım açısından da büyük bir önem taşıyor. Rakibinin 3 puan gerisinde yer alan ve beşinci sırada bulunan Belediye Kütahyaspor’un maçı kazanması halinde ligde üst sıralarda kalmaya devam edecek. Ancak mağlup olması durumunda rakibinin 6 puan gerisinde yer alacak. Belediye Kütahyaspor 5 hafta itibariyle ligde en fazla gol atan takım konumunda yer alırken, kalesinde de en az gol gören ekiplerden biri konumunda yer alıyor.

9 MAÇ OYNANACAK

Belediye Kütahyaspor’un grubunda toplam 9 karşılaşma oynanacak. Ligde ikinci sırada yer alan Belediye Derincespor deplasmanda Ağrıspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 3’üncü sırada yer alan Ordu ekibi ise sahasında Elazığspor ile mücadele verecek. Haftanın diğer karşılaşmalarında Çatalcaspor ile Nevşehir Belediyespor, Yomrspor ile Şile Yıldızspor, 1954 Kelkit Belediyespor-Hacettepe 1945spor, Amasyaspor-1922 Konyaspor, Eskişehirspor-Edirnespor ve Karşıyaka- Karbel Karaköprüspor maçları oynanacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *