‘EN İYİ HİZMET İÇİN KOL KOLA YÜRÜYECEĞİZ’

462

KÜTBO’da seçimlerin tamamlanmasının ardından ilk meclis toplantısında konuşan büyük bir teveccühle yeniden Başkan seçilen Necati Gültekin, “Tüccarlarımıza ve sanayicilerimize en iyi hizmetleri vermek için Meclis üyelerimizle birlikte kolkola yürüyeceğiz” dedi

Kütahya Ticaret Borsası’nda meclis seçimlerinin ardından yönetim kurulu seçimleri de geçtiğimiz günlerde borsa binasında göreve yeni seçilen 14 meclis üyesinin sandık başına gitmesiyle gerçekleştirildi.

Yapılan seçimlerde mevcut başkan Necati Gültekin tüm meclis üyelerinin desteğini alarak yeniden Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Seçimlerin ardından kendisine gösterilen teveccühe teşekkür eden Kütahya Ticaret Borsası Başkanı Necati Gültekin, yeni dönemde yine Kütahya’ya en iyi hizmetleri vermeye çalışacaklarını söyledi.

İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seçimlerin tamamlanmasının ardından KÜTBO’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı da gerçekleştirildi. Meclis toplantısı en yaşlı üye sıfatıyla Ali Doğanay tarafından açıldı ve ardından meclis başkanı ve meclis başkan yardımcıları seçimlerine geçildi. Yapılan seçimlerde meclis başkanlığına Halit Topbaş, başkan yardımcılıklarına ise İsmail Akıncı ve Ali Mollaoğlu seçildiler. KÜTBO’nun yeni dönem meclisinde Katip üyeliğe ise Ahmet Dülger seçildi.

KÜTBO Meclisi’nin yeni dönem ilk toplantısında konuşan KÜTBO Başkanı Necati Gültekin, borsanın temel direğinin meclis olduğunu ve Yönetim Kurulu olarak mecliste alınan kararları uyguladıklarını söyledi. KÜTBO Meclisi’nin alanında uzman tüccar ve sanayicilerden oluştuğunu söyleyen Gültekin:”Tüccarlarımıza ve sanayicilerimize en iyi hizmetleri vermek için Meclis üyelerimizle birlikte kolkola yürüyeceğiz. Çiftçilerimiz borsamızın üyesi olmamasına rağmen, sosyal sorumluluk görevlerimiz çerçevesinde onları paydaşımız olarak görüyoruz.”dedi.

KALİTELİ BUĞDAY EĞİTİMLERİ VERİLECEK

KÜTBO Meclisinde öncelikle Kütahya merkezde olmak üzere tüm ilçelerde kaliteli buğday üretiminin yapılabilmesi için fikir alışverişi yapıldı. Çiftçilere kaliteli buğday yetiştirmede eğitimlerin düzenlenmesi noktasında çalışmalar yapılması gerektiği noktasında görüş birliğine varıldı. Bu noktada ilgili kurumların biran önce harekete geçmesi, teknik elemanların sürekli sahada olması temennisiyle KÜTBO’nun sosyal sorumluluk çerçevesinde her türlü desteğe hazır olduğu vurgusu yapıldı. Son olarak çiftçilere yapılan ürün desteğinin artırılması ile ilgili talepler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği aracılığıyla ilgili bakanlıklara iletildi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *