‘HASTANENİN YOĞUNLAŞTIRACAĞI CADDEYE ALT GEÇİT YAPILSIN’

416

MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, birçok kazanın meydana geldiği Ilıca Kavşağının düzenlenmesi ve Kütahya Şehir Hastanesi’nin devreye girmesi ile trafik yoğunluğunun artacağı Ahmet Derin Caddesine alt geçit yapılması taleplerini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na iletti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, TBMM İdare Amiri MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal İle birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.

‘KAZA OLMADAN DÜZENLENMELİ’

Ilıca Kavşağının düzenlenmesi için taleplerini ileten Milletvekili Erbaş ; “Sayın Bakanım burada meydana gelen kaçıncı tır kazası, bir günde binlerce aracın geçtiği bu viraj daha fazla ölüm ve maddi hasarlı kaza olmadan yeniden düzenlenmelidir” dedi. Bakan Karaismailoğlu yol hakkında gereken çalışmaların yapılacağını belirtti.

‘HEMZEMİN GEÇİT TRAFİĞİ KİLİTLİYOR’

14 Mart 2023 tarihinde açılması planlanan Kütahya Şehir Hastanesi’nin devreye girmesi ile Ahmet Derin Caddesinde trafik yoğunluğunun artacağını ifade eden Milletvekili Ahmet Erbaş ; “Sayın Bakanım bu cadde üzerinde bir hemzemin geçit var. Burada trafiğin kilitlenmesine sebep oluyor. Hastanenin açılması ile burada trafik daha da yoğunlaşacak. Buraya bir alt geçit yapılması gerekmektedir.” Diyerek talebini iletti. Bakan Adil Karaismailoğlu gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

Erbaş ayrıca, Bakan Karaismailoğlu’ndan Gediz-Uşak karayolunun istinat duvarlarının tamamlanmasını ve Gediz- Yenikent Beldesinde Gölcük Mahallesinin giriş ve çıkışlarının asfaltlanması da istedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *