ESKİMEYEN DOSTLARIN KÜTAHYA BULUŞMASI

418

Arkadaşlık, dostluk ve vefaya verdiği önemi her ortamda dile getiren İsmet Güral, Eskişehir Maarif Koleji 1968 yılı mezunlarını Kütahya’da ağırladı. 2022 yılının en büyük yatırımlarından biri olan Seramik Fabrikası hakkında bilgi veren İsmet Güral, misafirlerine Yoncalı Kaplıcaları ve Domaniç’i de tanıttı

İş insanı İsmet Güral, Lise arkadaşlarını eşi Av. Nesrin Güral ile birlikte Kütahya’da ağırladı. 

YILLAR DOSTLUKLARI YIPRATMADI

Eskişehir Maarif Koleji 1968 yılı mezunlarının geleneksel mezunlar buluşması, İsmet Güral’ın ev sahipliğinde Kütahya’da yapıldı. Kolej eğitiminin ardından istisnasız her biri çeşitli alanlarda üniversite eğitimini tamamlayan okul arkadaşları, geçen yılların dostluklarını yıpratmasına izin vermedi.  Arkadaşlık, dostluk ve vefaya verdiği önemi her ortamda dile getiren İsmet Güral, 50 yıllık arkadaşlarını Kütahya’da ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. 

‘YATIRIMLARA ARTIRARAK DEVAM EDECEĞİZ’

Eski dostların Kütahya programı, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Güral 29 Ekim Seramik Seramik Fabrikası’nda başladı. İleri üretim teknolojilerinin kullanıldığı devasa fabrikayı gezen eski dostlar, yeni yatırımından dolayı İsmet Güral, Eşi Av. Nesrin Güral ve ailesini tebrik ederek başarılarının devamını dilediler. 2022 yılının en büyük yatırımlarından biri olan Seramik Fabrikası hakkında misafirlerine bilgiler veren İsmet Güral, işletmenin toplam 476 bin metrekare alanda, şimdilik 100000 m2 kapalı alanda hizmete alındığını ifade etti. Yatırımlarını artırarak devam ettirme kararlılığında olduklarını belirten Güral, devam eden diğer yatırımları hakkında da konuklarını bilgilendirdi.   

DOMANİÇ ORMANLARINDA PİKNİK

Öğrencilik yıllarından meslek yaşamlarına hoş bir sohbet ortamı yaşatan buluşma, daha sonra Yoncalı Kaplıcalarında ve Domaniç ilçesinde devam etti. Sonbaharda ayrı bir güzelliğe bürünen Domaniç Ormanlarında piknik yapan eski dostlar, Osmanlı Devletinin kuruluşuna beşiklik eden topraklarda bol bol hatıra fotoğrafı çekerek anı ölümsüzleştirdiler. Pandemi döneminde rahmetli olan 2 arkadaşlarının eşlerinin de etkinliğe katılmaları ayrı bir birlik , beraberlik  ve duygu güzelliği oluşturdu.

Havanın serinlemesiyle kapalı ortamda devam eden buluşmada anılar tazelenirken, okul arkadaşları seneye ülkemizin başka bir şehrinde tekrar bir araya gelmek üzere ayrıldılar.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *