‘GÖNÜL KAPIMIZ AÇIK’

646

Kütahya’da üniversiteye başlayan öğrencilerle bir araya geldikleri kahvaltı programında konuşan Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, “Ülkenin dört bir yanından gelen her öğrenciye gönül kapılarımız açık” dedi

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı, Bengisu Sosyal Tesislerinde düzenlediği kahvaltı programında üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

‘KENDİNİZİ YALNIZ HİSSETMEYİN’

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltı programında, başta bu sene ilk kez Kütahya’ya akademik eğitimi için gelen üniversiteli öğrencilere Kütahya’da kendilerini yalnız hissetmemelerini, Ülkü Ocakları olarak ülkenin dört bir yanından gelen her öğrenciye gönül kapılarının açık olduğu belirtildi.

‘OCAĞIMIZ TÜRK GENÇLİĞİNİN MERKEZİDİR’

Programda bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni; “ Bugün burada üniversiteli genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin hatta ve hatta Dünyanın en büyük gençlik teşkilatı olarak Ülkü Ocaklarımıza mensup genç kardeşlerimizle ülkülerimizin peşinde çalışmak,bize heyacan vermekte, gücümüze gücümüz katmaktadır. Bugün üniversiteli ve liseli kardeşlerimizle gerçekleştirdiğimiz eğitim,kültür,sanat,teknoloji ve sosyal faaliyetler ile Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Kütahya’da da ocağımız Türk gençliğinin merkezi halindedir.

BÜKNİ’DEN GENÇLERE DAVET

Ülkü Ocakları, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettiği üzere ülkü erlerinin inancıyla, şehit ve gazilerimizin kahramanlığıyla bayraklaşmıştır. Şanlı mazimizden aldığımız ilhamla Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin öncülüğünde bugünü ve yarını planlıyor, çalışmalarımızı; günümüzün gereksinimlerine, şartların zeminine ve gençlerimizin hem ilgi alanlarına hem de ihtiyaçlarına göre değerlendiriyoruz. Geleceğin lider ülke Türkiyesi’nin mimarları Allah’ın izniyle içimizden yetişmeye devam edecektir.Bu vesileyle bir kez daha tüm gençliğimizi ilim ve irfan yuvası Ocağımıza davet ediyorum.” diye konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *