TAVŞANLI DERBİSİNDE KAZANAN LİNYİT OLDU

1858

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren iki Kütahya ekibi karşı karşıya geldi. Linyitspor, Tepecikspor’u 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapatmış oldu. Akıncılarspor ise deplasmanda 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak herkesi şaşırttı

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele veren Tavşanlı Linyitspor ve Tepecikspor Tavşanlı derbisinde karşı karşıya geldi. Linyitspor sahaya Emir Korubeyi, Barış Berk, Enes Çiçek, Oğuzhan Türkmen, Mert Türkileri, Selçuk Yıldırım, Serhat Maden, Onur Yıldız, Emre Berkan Kahvecioğlu, Mehmet Tolun ve Melik Can Şahin ilk 11’i ile sahaya çıkarken, Tepecikspor ise Hüseyin Tunç, Miraç Doğukan Akbulut, Reşit Akbulut, İlyas Sunay, Talha Muhammed Üz, Yunus Emre Yavuz, Emin Ablak, Burhan Düzenli, Doğan Çakırtaş, Rıfat Merzifonlu ve Halil Mercan ilk 11 ile mücadele etti.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ

Tavşanlı Linyitspor maça hızlı başlarken 16. Dakikada Mert Türkileri’nin golü geldi. 1-0 öne geçen Linyitspor ikinci gol için yüklenirken zaman zaman kalesinde tehlikeler yaşadı. 30’uncu dakikada Mert Türkileri bir kez daha sahneye çıkarken skoru 2-0 yaptı. İkinci golle birlikte rahatlayan Linyitspor devreye de önde girmeyi başardı. Maçın ikinci yarısında ise karşılıklı ataklar yaşanırken girilen pozisyonları iki takımda gole çeviremedi. Maç 2-0 Linyitspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

AKINCILAR FARKLI MAĞLUP

Tavşanlı Akıncılarspor ise deplasmanda Mimarobaspor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip 6’ıncı dakikada ön geçerken 9’uncu dakikada farkı ikiye çıkardı. 30 ve 41’inci dakikalarda gelen gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapatan Mimaroba, ikinci yarıda da gollerine devam etti ve maçı 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Akıncılarspor bu skorla birlikte tam anlamıyla şok yaşadı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *