ŞİMŞEK KUPA’DA: 2.LİG EKİBİNİ DEVİRDİ

727

0-1

Belediye Kütahyaspor, Ziraat Türkiye kupasında deplasmanda 24 Erzincanspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Belediye Kütahyaspor’un golünü 89’uncu dakikada Ertuğrul Tekşen kaydetti

Belediye Kütahyaspor, Ziraat Türkiye kupası 3. Tur karşılaşmasında deplasmanda 24 Erzincanspor ile karşı karşıya geldi. Seri başı olan 2.Lig ekibinin evinde oynanan maç için uzun bir yolculuk yapan Belediye Kütahyaspor’da Burak Çelik, Erdinç Çepoğlu, Metehan Mertöz ve Emrah Dağ sakatlıkları nedeniyle; Önder Akdağ, Onur Şirin, Niyazi Çolak, Enes Gök ve Talha Mayhoş’ta dinlendirmek amacıyla kadroya alınmadı. Alper Kağan Çakır, İsmail Karakaş ve Fatih Kunat ilk kez bir resmi maçta Kütahya forması giyerlerken, İbrahim Başer ve Umut Kadir Kiraz ise ilk kez onbirde sahaya çıktılar. Belediye Kütahyaspor yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele ederken, rakibine zaman zaman üstünlük kurmayı başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

GOL İKİNCİ YARIDA GELDİ

Belediye Kütahyaspor, Eski Galatasaraylı ünlü futbolcu Ümit Karan’ın çalıştığı güçlü rakibi 24 Erzincanspor karşısında ikinci yarıda gole yaklaşırken sonuç alamazken, ev sahibi takımda önemli pozisyonlardan sonuç alamadı. Belediye Kütahyaspor kalecisi Alper Kağan Çakır yaptığı kurtarışlarla adeta Belediye Kütahyaspor’un kupaya tutunmasında büyük rol oynarken, 82’inci dakikada genç oyuncu İbrahim Başer’in ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi takımın 10 kişi ile mücadele etmek zorunda bıraktı. 89’uncu dakikada sahneye golcü oyuncu Ertuğrul Tekşen çıktı. Bu golle Belediye Kütahyaspor büyük bir sevinç yaşarken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve turu geçen mavi-lacivert oldu. Kupada 4. Tur kuraları ilerleyen günlerde çekilecek ve Belediye Kütahyaspor’un yeni rakibi belli olmuş olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *