GENÇLİĞİN BAKANI GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

490

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında tüm gününü Kütahya’da geçiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu KIHMED bahçesinde gençlerle bir araya geldi. Gençlerle birlikte bahçede yakılan ateşin çevresine geçen Bakan Kasapoğlu gençlere spora yönelmelerini tavsiye etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen “2023’e Doğru Şehir Buluşmalarının” Kütahya programı tüm gün sürdü.

Bengisu Sosyal Tesisleri’nde basın toplantısı ile başlayan programın devamın Bakan Kasapoğlu, Vali Ali Çelik ve milletvekilleriyle Germiyan Sokağı’nı gezdi. Sokak boyunca karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Bakan Kasapoğlu, gençlere de kitap hediye etti.

VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 1994 – 2004 yılları arasında Kütahya Belediye Başkanlığı yapan Süleyman Canan’ı da evinde ziyaret etti. Saman Pazarı ve Pekmez Pazarı esnafını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, kolaylıklar ve hayırlı bol kazançlar diledi. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Bakan Kasapoğlu, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Kütahya Valiliğini de ziyaret eden Bakan Kasapoğlu Vali Ali Çelik’ten mevcut spor tesisleri, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Kasapoğlu’nu Kütahya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çelik; Kütahya’ya destekleri için teşekkür etti.

‘BAKAN KASAPOĞLU’NDAN KÜTAHYA HATIRASI’

Programın devamında Vali Ali Çelik, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na yenilenen Zafer Meydanını gezdi. Bakan Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Kütahya hatırası önünde fotoğraf da çektirdi. Heyet daha ildeki son programda Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde desteklenen KİHMED Kitap Kahve’deki Gençlik buluşmasına katıldı.

‘SAYI VE VERİMLİLİK ÜST DÜZEYDE’

KIHMED bahçesinde gençlerle bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, gençlerle sohbet etti, sorularını cevapladı. Türkiye’deki spor tesislerinin sayı ve verimlilik olarak iyi düzeyde olduğunu fakat gençlerin daha çok spora yönelmesi gerektiğini ifade eden Kasapoğlu, gün boyu Kütahya’daki programlar ve ağırlama için gençlere teşekkürlerini sundu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *