SARIGÜL KÜTAHYA’YA GELİYOR

619

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün 26 Ekim Çarşamba günü Kütahya’ya geleceğini açıklayan İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, “Kütahya’nın Samimi İnsanları çok sevdiğini belirterek Sarıgül’ün büyük bir ilgi ile karşılanacağını belirtti.

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman 26 Ekim Çarşamba günü Parti Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün gerçekleştireceği Kütahya ziyareti ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün 26 Ekim Çarşamba Günü yapacağı Kütahya ziyaretinde halk ile birebir vakit geçirme ve sivil toplum örgütlerinin değerli üyeleri ile fikir alış verişinde bulunmanın ana gündem maddeleri arasında olduğunu belirten İl Başkanı Hizarcıoğlu Karaman ziyaret planının açıklanmasının ardından Kütahya’da olumlu tepkiler aldığını belirtti. Daha önceki Kütahya ziyaretinde de hemşerilerimizin Genel Başkan Sarıgül’ü samimi bir şekilde karşıladığının altını çizen Başkan Karaman Şunları söyledi;

“Kütahya’mız Samimi İnsanları Sever”

“ Sayın Genel Başkanımızın Kütahya programının bize bildirilmesinin ardından hazırlıklarımıza başladık. İçerisinde olduğumuz her platformda Genel Başkanımızın ziyaretinden bahsettiğimizde gerçekten de çok hoş tepkiler aldık. Genel Başkanımızın halkın arasına direkt olarak katılarak, bire bir tokalaşıp sorunları direkt insanlarımızın karşısında dikilerek dinlemesi toplumumuz tarafından her zaman beğenildi ve takdir topladı. Başta Kütahya’mız olmak üzere bu coğrafyanın insanı samimi ve birebir irtibatta olan kişileri her zaman el zerinde tutmuştur. Genel Başkanımızın ziyaretinde de daha önceki ziyaretlerde olduğu gibi hoşgörü ve büyük bir ilgi ile karşılanacağından eminim. Tüm Anadolu insanlarında olduğu gibi Kütahyalı kardeşlerimizin de  Sayın Mustafa Sarıgül’e olan ilgi ve muhabbetinde kendisinin samimi ve açık sözlü bir insan olmasından kaynaklandığını görmekten çok mutluyuz. ”

“ Muhtarlarımız ve STK’lar Çok Önemli”

“ Düzenlemiş olduğumuz program basın mensupları ile buluşma ve bir basın açıklaması yapılmasının ardından hız kazanacak. Kıbrıs Caddesi ve Cumhuriyet Caddesindeki esnaf ziyaretlerimiz ile zaten vakıf olduğumuz esnaflarımızın sıkıntılarını bir kez daha ağızlardan direkt olarak dinleyeceğiz. Burada amacımız esnaf kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu bilmeleri ve bizlere ne görev verilirse verilsin kendileri ile olan irtibatımızı kesmeyeceğimizi bilmeleridir. Basın mensupları ile olan toplantımızda Muhtarlarımızın da orada olacak olması ile basın mensupları karşısında kendileri ile görüşmeler yapılacak. Emekliler Dernekleri ve Engelli vatandaşlarımızın kurduğu derneklerde ziyaret edilecek. Parti olarak bizim anlayışımızda Sivil Toplum Örgütleri ve Muhtarlarımız çok büyük önem taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyetinin en önemli atar damarları bu bahsettiğimiz oluşumlar ve vatandaşlarımızı temsil eden muhtarlarımızdır. Parti olarak seçim öncesinde uygulanan bir ziyaret programı değildir. Biz il başkanları her zaman bu güzide temsilciler ile bir arada olduğumuz gibi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’de her il ve ilçe ziyaretinde asla vazgeçilmezi bu kurum ve kuruluşlarımızdır. Çarşamba Günü yapılacak olan bu ziyaret için Tüm Kütahyalı hemşerilerimizi Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ü karşılamaya ve kendisi ile sıkıntılarını paylaşmaya davet ediyorum.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *