SONUNA KADAR İNANIYORUM

569

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4.Tura yükselerek süper lig temsilcisi Gaziantep Futbol Kulübü ile eşleşen Belediye Kütahyaspor’da Başkan Erdoğan Çolak önemli mesajlar verdi.

EN İYİ ŞEKİLDE

SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Belediye Kütahyaspor’un rakibinin  Türkiye’nin en üst liginde başarıyla mücadele eden güçlü bir takım olduğunu ancak Kütahyaspor’un da 1966’da kurulan, şehrimizi geçmişte gerek Türkiye Kupası’nda, gerek profesyonel liglerde gururla temsil eden kulüp olduğunu belirterek “Bu sezonki kupa yolculuğumuzu en iyi şekilde sürdürmek istiyoruz. Bir önceki turda olduğu gibi yine seri başı olan rakibimize karşı tüm mücadelemizi tur için vererek, şehrimize yeni bir zafer kazandırmak için sonuna kadar mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza bu konuda sonuna kadar inanıyorum ve şehrimizden de aynı inancı duymalarını bekliyorum” dedi.

İNANCIMIZ SÜRÜYOR

“Gönül isterdi ki Gaziantep Kulübünü şehrimizde konuk edelim. Belki bu tur için bu mümkün olmadı ama şanlı armamızı en iyi yerlerde layıkıyla dalgalandırma konusundaki inancımız sürüyor” diyen Çolak şöyle devam etti; “Tüm şehrimizin de bu zorlu mücadelede desteğini ve dualarını bekliyorum. Son olarak 80’li yıllarda bir süper lig takımıyla eşleşen kulübümüzün, uzun yıllar sonra yine aynı seviyede bir takımla eşleşmesinin verdiği heyecanı, bizim gibi tüm Kütahya’mızın yaşadığına inanıyorum.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *