PUANLAR PAYLAŞILDI: 1-1

412

Belediye Kütahyaspor, Nevşehir Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Belediye Kütahyaspor’un golünü 26’ıncı dakikada Bilal Şeflek kaydetti

Belediye Kütahyaspor ligde Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Muhammed Burak Çelik’in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta iki haftadır tedavi gören Emrah Dağ 18 kişilik kadroda yer aldı. Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başlarken maçın ilk gol sesi Nevşehir Belediyespor’dan geldi. Dakikalar 24’ün gösterdiğinde penaltı vuruşu kazanan Nevşehir ekibi, Dilaver ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Belediye Kütahyaspor golden hemen sonra cevap vermek için kontra atağa çıktı. Hızlı gelişen atakta Bilal Şeflek ile golü bulan Belediye Kütahyaspor durumu 1-1’e getirdi. Belediye Kütahyaspor yediği golden iki dakika sonra gole cevap verirken bu moralle üstünlük golünü aradı ancak sonuç almadı. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ DE

GOLÜ GETİRMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda kontrolü bir oyun tercih etti. Rakibinin açıklarını arayan Belediye Kütahyaspor’da golün sahibi Bilal Şeflek sakatlanarak çıkmak zorunda kaldı ve yerine Mehmet Fatih Kunt dahil oldu. Teknik direktör İsmail Güldüren maçın 74’üncü dakikasında golcü oyuncu Ertuğrul Tekşen’i oyuna alırken M.Enes Gök’ü oyundan aldı. 82’inci dakikada da Yusuf Atasoy’un yerine Yasin Reis’i alarak gol arayan Belediye Kütahyaspor son anlarda Ertuğrul ile gole çok yaklaştı. Ertuğrul’un çatala giden şutunu Nevşehir’in tecrübeli kalecisi Şener enfes çıkardı ve maç berabere sona erdi.

RAKİPLER PUAN KAYBETTİ

Belediye Kütahyaspor’un berabere kaldığı ve 2 puan kaybettiği haftada lider Yeni Mersin İdmanyurdu’da Belediye Derince deplasmanından 0-0 eşitlikle döndü. Ağrıspor Hacettepe’ye 1-0 kaybederken, Karşıyaka, 1954 Kelkit deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı. Haftanın diğer sonuçlarında ise Çatalcaspor, Şile Yıldızspor’u deplasmanda yenmeyi başarırken, Orduspor’da deplasmanda 1922 Konyaspor’u 3-1 ile mağlup etmeyi başardı. Karbel Karaköprü Beleidyespor-Amasyaspor maçında 2-0 galip gelen ev sahibi ekip olurken, Elazığspor deplasmanda Edirnespor’u 2-0 mağlup etti. Alınan sonuçların ardından Belediye Kütahyaspor averajla haftayı ikinci sırada kapattı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *