ARAÇ TAKLA ATTI: 2 ÖLÜ 3 YARALI

423

Akçamescit Köyü yol ayrımında hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Yol kenarındaki ağaçlara çarparak yan gelen araçtaki Ahmet Memiş ve Ali Faik Demir isimli yolcular olay yerinde hayatını kaybetti, araç sürücüsü A.E. ile yolcular Z.T. ve B.A. yaralandı.

Avcıların içinde olduğu hafif ticari araç yoldan çıkarak takla attı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 18.30 sıralarında il merkezine bağlı Akçamescit Köyü yol ayrımında meydana geldi. İhsaniye Köyü’nden Büyüksaka istikametine seyir halinde olan A.E. idaresindeki hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

Yol kenarındaki ağaçlara çarparak yan gelen araçtaki Ahmet Memiş ve Ali Faik Demir isimli yolcular olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan araç sürücüsü A.E. ile yolcular Z.T. ve B.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralıları olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Memiş ve Ali Faik Demir’in cenazeleri cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *