ASKIDA EKMEK KUMBARASINI ÇALAN ŞAHIS ARIYOR: BUNU DA YAPTILAR!

471

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Akoluk Sokak’ta 24 saat açık olarak faaliyet gösteren fırına giren 20 yaşlarındaki bir tezgahın üzerinde bulunan ‘Askıda ekmek’ kumbarasını çalarak kayıplara yarıştı güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler üzerine polis şahsın bulunması için harekete geçti.

KÜTAHYA’DA BİR FIRINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN FAYDALANMASI İÇİN KONULAN ‘ASKIDA EKMEK’ KUMBARASI ÇALINDI, O ANLAR İŞ YERİNİN KAMERASI TARAFINDAN SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ. (HÜSEYİN EFE/KÜTAHYA-İHA) Kütahya’da bir fırında ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için konulan ‘Askıda ekmek’ kumbarası çalındı, o anlar iş yerinin kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

bir fırında ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için konulan ‘Askıda ekmek’ kumbarası çalındı, o anlar iş yerinin kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, 20 yaşlarındaki bir kişi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Akoluk Sokak’ta 24 saat açık olarak faaliyet gösteren fırına girdi. İş yerinde kimsenin olmadığını zanneden şahıs, tezgahın üzerinde bulunan ve ihtiyaç sahipleri için yerleştirilen ‘Askıda ekmek’ kumbarasını çalarak kayıplara yarıştı.

ÇALAN ŞAHIS 20’Lİ YAŞLARDA

İş yeri sahibi Emrah Samancıoğlu, yaptığı açıklamada, “İş yerimiz 24 saat açık olarak faaliyet gösteriyor. Sabah iş yerime geldiğimizde sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark ettim. Bunun üzerine güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledim. Çalışanlarımızın arka bölümde olduğu anlardaki görüntülerde, sadaka kutusunu saat 04.00 sıralarında 20 yaşlarında bir kişinin çaldığını gördüm. Daha sonra polisi arayarak, şikayetçi oldum” dedi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *