GAZETECİLER’DEN CANAN’A ZİYARET

527

Misafirlerini ağırlayan Kütahya eski Belediye Başkanı Süleyman Canan, Kütahya’nın sorunlarına duyarsız olmadığını belirterek; yapılan iyi hizmetlere sevinirken yapılmayanlara ise üzüldüğünü anlattı. Anılarını gazetecilerle paylaşan Canan, Kütahya sevgisini de vurguladı

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemiz imtiyaz sahibi Erkan Sağlam, gazetemiz yazarı Yusuf Koç, Bölge gazetesi yazarı Atilla Coşkun, Kütahya eski Belediye Başkanı Süleyman Canan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular.

SAĞLIK DURUMU İYİ

1994-2004 yılları arasında iki dönem Kütahya Belediye Başkanlığını yapan Süleyman Canan,  sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette genel ve yerel konularla alakalı fikir teatisinde bulunuldu. Kütahya’nın sorunlarına duyarsız olmadığını belirten Başkan Canan, anılarını paylaşarak Kütahya gibi kadim bir şehre iki dönem hizmet ettiğinden dolayı huzurlu ve mutlu olduğunu ifade etti.

‘KÜTAHYA’YI ÇOK SEVİYORUM’

Kütahya’yı çok sevdiğini söyleyen Başkan Süleyman Canan, yapılan iyi hizmetlere sevinirken yapılmayanlara ise üzüldüğünü anlattı. Ziyaretten ziyadesiyle memnun kaldığını belirten Başkan Canan’a ziyaret anısına Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, üzerinde Kütahya Gazeteciler Cemiyeti amblemi bulunan çini tabağı takdim etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *