TAVŞANLI DERBİSİNDE KAZANAN ÇIKMADI: 1-1

6350

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren iki Kütahya temsilcisi Ada stadında karşı karşıya geldi. İkinci yarıda atılan karşılıklı gollerle maç 1-1 sona ererken takımlar puanları paylaştı

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele veren Kütahya temsilcilerinden Tavşanlı Linyitspor ile Akıncılarspor Tavşanlı Ada stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın  ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken iki takımda buldukları pozisyonları değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken ikinci yarı büyük bir heyecan sahne oldu.

KARŞILIKLI GOLLER GELDİ

Tavşanlı Ada stadında ki maçın ikinci yarısında ise goller geldi. Maçın 61’inci dakikasında Tavşanlı Linyitspor penaltı vuruşu kazanırken topun başına Oğuzhan Türkmen geçti. Oğuzhan’ın ayağından penaltıyı gole çeviren Linyitspor 1-0 öne geçerken Akıncılarspor eşitlik için büyük mücadele verdi. Herkes maçın  bu skorla biteceğini düşünürken sahneye Akıncılarspor’un golcü oyuncusu Muzaffer Kılıç çıktı. Muzaffer Kılıç 89’uncu dakikasında attığı golle maça dengeyi getirirken maç bu golle 1-1 eşitlikle sona erdi.

TEPECİK PUANI 81’DE ALDI

Bölgesel Amatör Ligde ki bir diğer Kütahya temsilcimiz Tavşanlı Tepecikspor ise deplasmanda İstanbul Beylikdüzüspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlanırken ikinci yarıda ev sahibi Beylikdüzü Muhammed Taşdemir ile golü buldu. 1-0 geriye düşen Tepecikspor beraberlik golü için yüklendi. 80’inci dakikada Beylikdüzüspor 10 kişi kalırken bir dakika sonra Tepecikspor’un golü geldi. Maçın kalan bölümünde başka gol olmazken Tepecikspor deplasmandan 1 puan almayı başardı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *