1. KÜMEDE GOL YAĞMURU

505

Kütahya 1. Amatör Küme A ve B gruplarında heyecan giderek artarken 8 karşılaşmada toplam 29 gol kaydedildi. 5’inci haftanın sonunda 4 takım namağlup unvanını korumayı başardı

Kütahya 1. Amatör Kümede zirve yarışı devam ediyor. A grubunda 1977 Vefaspor ile Ağaçköyspor karşı karşıya gelirken, Ağaçköyspor maçı 1-0 kazanarak ilk galibiyetini almayı başardı. Demirspor-30 Ağustos karşılaşmasında kazanan taraf ise 30 Ağustosspor oldu. Rakibini 5-2 mağlup eden 30 Ağustosspor haftayı lider olarak kapattı. Çayırbaşıspor-Özbekspor karşılaşmasında ise gülen taraf Çayırbaşı oldu. Rakibini 3-0 yenen Çayırbaşı hanesine 3 puanı yazdırdı. Çakırsaz-Aslanapaspor maçı ise olaylı bitti. 30 Ağustos   Sahasında oynanan  Kütahya Çakırsazspor- Aslanapaspor müsabakası 80. Dakikada  Aslanapasporlu futbolcunun müsabakanın hakemine  fiili saldırıda bulunmasından dolayı müsabaka  hakem tarafından tatil edilmiştir. Aslanapaspor’da 4 oyuncu disiplin kuruluna sevk edildi.Grupta Cezaevispor ise haftayı bay olarak maç yapmadan geçirdi.

İNKÖY YENİLGİSİZ İLERLİYOR  

1. amatör küme B grubunda ise 4 karşılaşma oynandı. Haftayı lider olarak kapatan İnköy Enginspor, Anadolu Bahçelievler ile 1-1 berabere kalırken, yenilgisizliğini sürdürdü. Genç SHÇEKspor-Çinisporla 1-1 berabere kalırken Genç SHÇEKspor’da yenilgisiz takımlar arasında devam etti. Dumlupınar Zaferspor-Evliya Çelebi Hastanesini 4-2 mağlup etmeyi başarırken, Zığraspor’da Alayuntspor’u 3-1 ile geçti ve hanesine 3 puanı yazdırdı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *