‘CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE HÜKÜMETİNİN KÜTAHYA’YA ARMAĞANIDIR’

506

Kütahyalıların Aralık, Ocak aylarından itibaren Millet Bahçesini kullanabileceğini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kütahya Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetinin bir armağanı olan Millet Bahçesine en kısa zamanda kavuşacak” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, yapımı hızla devam eden Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Tüm Türkiye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eliyle 81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi kurduklarını ifade eden Mustafa Önsay, şehirlerde insanların alan bulabilecekleri zaman geçirebilecekleri millet bahçeleri imal ettiklerini belirtti.

‘ARALIK OCAK GİBİ KULLANABİLECEĞİZ’

Kütahya’da da yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yatırımı olarak 47 milyon TL tutarında bir bedelle Millet Bahçesi çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Önsay, “Firmamız çalışmalarını sürdürüyor. Nasip olursa kasım ayı sonu itibariyle geçici kabul için müracaat edecekler. Bu da bizim aralıktan ocaktan itibaren Kütahyalılar olarak bu alanı kullanabileceğimizi gösteriyor.” İfadelerini kullandı.

‘TEK BİR AĞAÇ ZARAR GÖRMEDİ’

Bu alanda ne var sorusuna da cevap veren Önsay, “Öncelikle en temelde burada binlerce ağaç var. Firmamız burada yaptığı işlemler boyunca en başında itibaren hiçbir ağaca zarar vermeden çalışmalarını yaptı. Bu bölgede tüm ağaçlar korundu. Onun dışında 105 bin metrekarelik bir alanda kafeteryalar, oyun alanları, basketbol sahaları tenis kortları bulunan milletimizin nefes alabileceği, hafta sonlarını tatillerini değerlendirilebileceği bir alan” ifadelerini kullandı.

‘KIŞIN DA KULLANILABİLECEK’

Millet Bahçesi’nin Bin 100 metrekareye ulaşan kapalı alanı ile kış da kullanılabileceğine dikkat çeken Başkan Önsay, “Bütüphanemiz, çocuk oyun alanlarımız da var. Bu yüzden kışın da çok kolayca kullanılabilecek bir yer. Biliyorsunuz Kütahya’da kışın iklim şartlarını bağımlı oluyoruz.  Kış bahçesi olarak da kullanılabilecek alanlarımız var.” şeklinde konuştu.

Kütahya’nın Çevre Şehircilik Bakanlığının, Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetinin bir armağanı olarak Millet Bahçesine en kısa zamanda kavuşacağını vurgulayan Önsay, Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın  Kütahya’da önemli yatırımlar yaptığını belirtti. 10’a yakın yerde büyük bir hamle olduğuna değinen Önsay, “İnşallah bu yatırımlar devam edecek. Kütahyamızı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için tüm kadrolarımızla, müdürlüklerimiz, milletvekillerimizle daha iyi yerlere taşıyacağız.” Dedi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *