ŞİMŞEK KRİTİK MAÇA ÇIKIYOR

430

3. lig’de 1. Grupta yer alan Belediye Kütahyaspor Pazar günü sahasında zorlu bir 90 dakika oynayacak. Aynı puana sahip olan Belediye Derince maçını kazanmak isteyen Belediye Kütahyaspor’da tek eksik M. Burak Çelik…

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Belediye Kütahyaspor, Pazar günü zirve yolunda kritik bir maça çıkacak. Dumlupınar stadında Belediye Derincespor’u ağırlayacak olan Belediye Kütahyaspor karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu maç saat 14.00’da başlayacak ve karşılaşmayı Tolga Sancak yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ünal Doğru, Miraç Berk Kölemen ve Haluk Gürsoy yapacak.

TARAFTARINA 3 PUAN

HEDİYE ETMEK İSTİYOR

Belediye Kütahyaspor zorlu Belediye Derincespor karşılaşmasını kazanarak hem zirvede ki yerini korumak hem de taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor. Belediye Kütahyaspor taraftarları ise maçta tribünleri doldurup takımlarına yine tam desteği vermesi bekleniyor.

BÜTÜN MAÇLAR PAZAR GÜNÜ

3. lig 1. Grupta hafta sonu oynanacak maçların tamamı Pazar günü olacak. Lider Yeni Mersin İdman Yurdu sahasında 1922 Konyaspor’u ağırlayacak. Ağrıspor ise sahasında Karbek Karaköprü Belediyespor ile, Elazığspor ise Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yomraspor-Karşıyaka, Çatalcaspor-Hacettepe, Orduspor- Şile Yıldızspor, 1954 Kelkit Belediye-Edirnespor ve Amasyaspor- Eskişehirspor maçları oynanacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *