2 BİN 50 SOSYAL KONUT, 12 BİN KONUT ARSASI TESLİM EDİLECEK

395

‘İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa’ tanıtım tırının Kütahya ziyaretine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, proje hakkında merak ettiklerini yetkililere sordu, sosyal konutları, sanal gerçeklik gözlükleri ile gezdi. Proje kapsamında, 2 bin 50 sosyal konut, 12 bin konut arsası Kütahya’da teslim edilecek

Türkiye’nin En Büyük Sosyal Konut Projesi’nin tanıtımı amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından oluşturulan ‘İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa’ isimli tanıtım tır Kütahya’ya geldi.

Ülken dört bir yanını gezen tanıtım tırını Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Alim Işık ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, ziyaret etti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İbrahim Çatladan’dan bilgi aldı.

Vali Ali Çelik, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa” projesi kapsamında Tanıtım tırını gezen Vali Ali Çelik, Kütahya’da 2 bin 50 sosyal konut, 12 bin konut arsası teslim edileceğini söyledi.

SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜKLERİYLE

EVLERİ GEZDİLER

Zafer Meydanı Valilik önündeki tanıtım tır da vatandaşlar, proje hakkında merak ettiklerini sordu, sosyal konutları sanal gerçeklik gözlükleri ile gezdi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *