BU SENEDE KAYIPLARDAYIZ

389

Belediye Kütahyaspor, sahasında puanları dağıtmaya devam ederken, şampiyonluk yarışında da gerilere doğru düşmeye başladı. 10’uncu hafta itibariyle liderle olan puan farkı 8’e çıktı

Belediye Kütahyaspor şampiyonluk hedefiyle sezona yeni bir başlangıç yapsa da yine bir bir erimeye devam ediyor. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda puanları dağıtmaya devam eden Belediye Kütahyaspor 10 haftalık süreçte 4 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Belediye Kütahyaspor’un özellikle sahasında yaptığı puan kayıpları dikkat çekiyor.

DUMLU’DA 3 BERABERLİK

Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında sezon başından buyana taraftarının desteğini arkasına almasına rağmen bir türlü istenileni veremiyor. Sezona evinde Yomraspor beraberliği ile başlayan Belediye Kütahyaspor 52 Orduspor ile de kritik maçta 0-0 berabere kaldı. Son olarak Belediye Derince ilede berabere kalan Belediye Kütahyaspor sahasında oynadığı 5 maçın 3’ünde 6 puan kaybetti. Belediye Kütahyaspor sadece 2 maçta kazanabildi. Deplasmanda ise Belediye Kütahyaspor 2 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet aldı.

BÖYLE NEREYE

KADAR GİDECEK?

Belediye Kütahayspor’da sezon başından buyana inişli çıkışlı bir grafik çizilirken takımın oynadığı futbolda zevk vermiyor. Rakipleri karşısında baskı altında kalan, pas oyununu iyi oynayamayan Belediye Kütahyaspor, gol yollarında da tıkandığında puan kayıpları kaçınılmaz oluyor. Alınan sonuçların ardından taraftarlar acil olarak çözüm isterken  ilerleyen zamanda çok geç olacağını vurguluyorlar.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *