KUPA’DA ZORLU MAÇ

400

Belediye Kütahyaspor Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü turda, bugün saat 19’da Gaziantep FK ile Kalyon Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Belediye Kütahyaspor, güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun sergilemek istiyor.

Lig’de Belediye Derince Spor ile 2-2 berabere kalarak evinde 2 puan bırakan Belediye Kütahyaspor’da gözler Ziraat Türkiye Kupasına çevrildi. Belediye Kütahyaspor Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü turda, bugün saat 19’da süper lig temsilcisi Gaziantep FK ile Kalyon Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

MAVİ LACİVERTLİLER MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Kupada geçtiğimiz maçta Elazığspor’u 3-1 mağlup eden Belediye Kütahyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmaları kapsamında Gaziantep FK ile karşı deplasmanda mücadele edecek.  Zorlu maç öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Belediye Kütahyaspor maç saatini beklemeye başladı.

TAŞKINSOY DÜDÜK ÇALACAK

Belediye Kütahyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü turda Gaziantep FK ile oynayacağı maçı Abdullah Buğra Taşkınsoy düdük çalacak. Taşkınsoy’un yardımcılığını ise Hasan Hüseyin Tetik ve  Bersan Duran yapacak. Ayrıca maçta dördüncü hakem olarak Bayram Başkan görev yapacak

Son iki karşılaşmasında galibiyet alamayan Belediye Kütahyaspor, güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun sergilemek istiyor.

‘AYNI İNANCI SİZ DE DUYUN’

Belediye Kütahyaspor Başkanı Erdoğan Çolak takımın Gaziantep Futbol Kulübü ile eşleşmesinin ardından Belediye Kütahyaspor’un rakibinin Türkiye’nin en üst liginde başarıyla mücadele eden güçlü bir takım olduğunu ancak Kütahyaspor’un da, şehrimizi geçmişte gerek Türkiye Kupası’nda, gerek profesyonel liglerde gururla temsil ettiğine dikkat çekmişti. Teknik ekibe ve futbolculara sonuna kadar inandığını ifade eden Çolak, şehirden de aynı inancı duymalarını, bu zorlu mücadelede destek ve dualarını beklediğini belirtmişti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *