GÜRAL SERAMİK – GÜRAL VİT STANTLARINA BAKANLARDAN ZİYARET

863

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı olan UNICERA’da Güral Seramik ve Güral Vit’in stantlarını ziyaret eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Tarım Bakanı Prof.Dr. Vahit Kirişçi, İsmet Güral, Ali Güral ve Sami Güral’dan 29 Ekim Güral Seramik fabrikası ve üretimi ile Güral Vit ürünleri hakkında bilgi aldı

Türkiye’nin en büyük seramik, banyo ve mutfak fuarından biri olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA, 7 Kasım 2022 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açıldı. Türkiye’nin en yeni ve en modern Fabrikaları arasında yer alan Güral Seramik ile Güral Vit, yerli ve yabancı binlerce misafir ağırlayacak olan fuarda yerini aldı.

Güral Seramik ve Güral Vit stantları yoğun ilgi görüyor. Güral Seramik ve Güral Vit’in ziyaretçileri arasında Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Tarım Bakanı Prof.Dr. Vahit Kirişçi yer aldı.  

ÜRÜNLER BEĞENİ TOPLUYOR

Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Güral ve Sami Güral’ın bizzat başında bulundukları ‘Güral Seramik’ – ‘Güral Vit’ Standlarındaki ürünler, yerli ve yabancı ziyaretçilerden çok beğeni alıyor ve takdir topluyor. 

Fuarın ikinci gününde Güral Seramik – Güral Vit Standlarını iki bakan ziyaret etti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Tarım Bakanı Prof.Dr. Vahit Kirişçi, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan Güral Seramik’in Fuarda oluşturulan standında incelemelerde bulundular. Bakanlar, İsmet Güral ile Ali Güral ve Sami Güral’dan 29 Ekim Güral Seramik fabrikası ve üretimi ile Güral Vit ürünleri hakkında bilgi aldılar. Bakan Muş ve Bakan Kirişçi, İsmet Güral ile bir süre sohbet ettikten sonra, Güral Seramik ve Güral Vit’e başarılar dileyerek stanttan ayrıldılar. 

11 Kasım’a kadar sürecek fuarı 120 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *