HEZAR DİNARI SAHNESİ’NDE PRENSES VE ELMALAR

553

Milli Eğitim Bakanlığı Kök değerlerinden Adalet üzerine kurgulanmış ‘Prenses ve Elmalar’ oyunu, Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelendi. Oyun, minik tiyatro severlerin beğenisini topladı

Kütahya Belediyesi 100. Yıl Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, çocuklara yönelik olarak düzenlenen “Prenses ve Elmalar” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

KÖK DEĞERİ ADALET

Milli Eğitim Bakanlığı Kök değerlerinden Adalet üzerine kurgulanmış ‘Prenses ve Elmalar’ oyunu, tiyatro severlerle buluştu. Yönetmenliğini Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal’ın, yardımcı yönetmenliğini Ceyda Balcı ve Hilal Odabaş’ın üstlendiği tiyatro oyununun dramaturgu Dr. Buket Dedeoğlu Orhun, oyun yazarı ise Hilal Odabaş. Kök değerlerimizden biri olan adaletin vurgulandığı, adaletli olmanın önemine dikkat çeken ‘Prenses ve Elmalar’ oyunu minik tiyatro severlerin beğenisi topladı.

ÜCRETSİZ SAHNELENDİ

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Prenses ve Elmalar’ adlı çocuk tiyatrosu, Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelendi.

Tiyatro oyununda, Akif Şolcun, Biray Özer, Hilal Odabaş, Hüseyin Samur, Gizem Çokaygil, Ömer Faruk Özdemirel, Kerem Yılmaz rol aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *