‘KDV DÜŞÜRÜLSÜN’

762

Kütahya Berberler, Kuaförler, Güzellik Uzmanları İşletmecileri Odası Başkanı Mehmet Çaltı, sektörün KDV düşüşü beklediğini açıkladı. Yüzde 18’den en azından yüzde 8’e düşmesi gerektiğine vurgu yapan Çaltı, katıldıkları fuarlarla ilgili de bilgiler verdi

Kütahya Berberler, Kuaförler, Güzellik Uzmanları İşletmecileri Odası Başkanı Mehmet Çaltı, katıldıkları fuarların ardından değerlendirmeler bulundu. Beautylife Expo Ankara’ya Kütahya’dan 20 berber, kuaför, güzellik uzmanı ile katıldıklarını belirten Çaltı, diğer illerden meslektaşlarıyla bir araya geldikleri fuarın çok verimli geçtiğini ifade etti.

SON TRENDLER KÜTAHYA’YA GELECEK

Üyelerin eğitimlere katıldığını ve sektördeki yeni teknolojilerle tanışma fırsatı bulduğuna değinen Çaltı, “Yeni nesil cilt bakım, güzellik, saç trendlerini gördüler. Bizim adımızı güzel verimli bir fuar oldu. Üyelerimiz de çok mutlu ayrıldı” dedi.

Üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretinde de bulunarak ölüm yıldönümünde Ata’nın huzuruna çıktıklarını ifade eden Çaltı, daha sonra yönetim kurulu üyesi Fikret Özkaraşin ile yeniden göreve seçilen Türkiye Esnaf Sanatkârlar Birliği (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

TALEPLERİ İLETTİK

Esnaf ve sanatkar üyelerinin mesleğe dair istek ve taleplerini Palandöken’e ilettiklerini açıklayan Çaltı, mesleki sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti. Çaltı, “Biz de gıda sektöründeki gibi KDV düşüşü bekliyoruz. Oranımız şu an yüzde 18 en azından yüzde 8’e düşmesi açısından Genel Başkanımıza sorunumuzu ilettik, görüş alışverişinde bulunduk” dedi. Çaltı, Genel Başkan Palandöken’in göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür de etti. ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *