TESLİMAT ANINDA SUÇÜSTÜ

482

E.E. isimli şahsın H. Ö. isimli şahıstan uyuşturucu hap temin edeceği bilgisine ulaşan ekipler, takibe aldıkları iki şahsı, taksi şoförü olan H. Ö.’nün E. E. isimli şahsa getirmiş olduğu uyuşturucu maddeyi teslim etmek üzere bir araya geldiklerinde suçüstü yakalandı

Kütahya’da uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şüpheli, gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

UYUŞTURUCU YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu, E.E. isimli şahsın H. Ö. isimli şahıstan uyuşturucu hap temin edeceği bilgisine ulaşıldı. Takibe alınan her iki şahıstan, taksi şoförü olan H. Ö.’nün E. E. isimli şahsa getirmiş olduğu uyuşturucu maddeyi teslim etmek üzere bir araya geldiklerinde suçüstü yakalandı. H. Ö.’nün üzerinde ve aracında yapılan aramada, 5 adet sentetik ecza ele geçirildi.

SATICI TUTUTKLU

E. E. isimli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılıp serbest bırakılırken, H. Ö. isimli şahıs ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

(İHA)




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *