İYİ PARTİ’DE MERKEZ İLÇE BAŞKAN ADAYI ABDULLAH SAYAR

310

4 Aralık’ta yapılacak 3. Olağan Merkez İlçe Kongresi’nde İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Abdullah Sayar, “Seçilecek başkanlar ve yönetimler Türkiye’nin kaderini belirleyecek.” Dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kılınçarslan, parti binasında düzenlenen basın açıklamasında Abdullah Sayar’ın İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

‘ÜYE SAYIMIZI 800 KİŞİ ARTIRDIK’

8 ay önce bu göreve atama sonucu geldiğini hatırlatan Mehmet Kılınçarslan, “Örnek olacak bir yönetim gerçekleştirdik bunun sayesinde halkımızdan gerekli desteği aldık. Üye sayımızı kısa sürede 800 kişi artırarak herkesle beraber bir aile olmayı başardık. Genel Başkanımızın ve genel merkezimin aldığı karar doğrultusunda seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu seçim süreci genel merkez olmak üzere il, ilçeler seçimleri ile devam edip genel merkez seçimi ile sona erecek bir süreçtir.” Dedi.  

15 günün sonunda ilçelerdeki seçimleri tamamladıklarını dile getiren Kılınçarslan, görev alan herkese başarılar diledi. 4 Aralık’ta da merkez ilçe başkanı ve yönetimin belirlenmesi için seçime gideceklerini belirten Kılınçarslan, “Bu seçim çok önemli bir seçim. Bu seçimde kazanacak arkadaşlarımız milletvekili seçeceğimiz kişileri, belediye başkanımızı, Belediye ve İl Encümenimizi belirleyecek yönetimdir. O yüzden bu yönetimin çok önemli olduğunu düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

‘HEDEF MİLLETVEKİLİ DEĞİL BAKAN ÇIKARMAK’

Partiye daha faydalı olacakları düşüncesiyle, başka görevler de düşündükleri için görevi Abdullah Sayar’a devretmek için bir mücadeleye girdiklerini ifade eden Kılınçarslan, “Sağ olsun bizim teklifimizi kabul etti. Yönetim olarak 2-3 toplantımızda aday olmak isteyen var mı diye de sorduk. Ortak aldığımız karar olsun dedik arkadaşlarımız da Abdullah beyin adını söylediler. İnce eledik sık dokuduk. Bu yola çıktık. Kütahya için elimizden geleni yapma mücadelesi veriyoruz. Kütahya olarak hak ettiğimiz değeri almamız gerekiyor. Biz yarın milletvekili çıkarmak için değil bakan çıkarmak için, danışman çıkarmak başkanın yanındaki insanlar çıkarmak için uğraşacağız.” İfadelerini kullandı. Kılınçarslan “Bizler birlikte yürüyen herkesin bir üst safha olan ilde aktif görev alacaklarını bildirmek istiyorum.” diyerek ilk günden beri kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

‘SEÇİMLER KURTULUŞUMUZUN SON ÇIKIŞI’

Genel Merkezin aldığı kararla Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerde kongre sürecinin başladığına dikkat çeken İyi Parti Merkez İlçe Başkan Adayı Abdullah Sayar, şu ifadeleri kullandı: “ Seçilecek başkanlar ve yönetimler Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin özellikle vurguladığı gibi kurtuluşumuzun son çıkışı olan Genel Seçim ve arkasından 9 Ay sonra yerel seçimler olacak. Onun için Başkanlar ve yönetimler, tarihi sorumluluk almış olacaklar. Bu idrak ve inançla, Merkez ilçe yönetimimizin aldığı kararla ve de cesurlar hareketinin başlangıcından bu yana azimli ve bu Kararlı duruş gösteren dava arkadaşlarımızın ısrarı ve teşvikiyle 4 Aralık 2022 de yapılacak 3. olağan Merkez ilçe kongresinde başkan adayı olacağımı huzurlarınızda açıklamaktan onun duyuyorum. Adaylığımız Partimize, Vatanımıza, Milletimize hayırlı olsun.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *