MURAT DAĞI’NI CAZİBE MERKEZİ YAPACAK

951

Gediz Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi’nde 200 metre bantlı taşıma sistemi ihalesi gerçekleşti. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, Murat Dağı’nı yıl boyu cazibe merkezi haline getirecek projelerin bir an önce tamamlanması için herkesin iş birliği içerisinde çalıştığını ifade etti.

İl Özel İdaresi İş destekleri ile Gediz Belediyesinin ortaklığında Modern Kayak Evinden sonra 200 Metre Bantlı Taşıma Sistemine Kavuşuyor. Gediz Belediyesi Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde 200 metre bantlı taşıma sistemi ihalesinin gerçekleştiğini açıkladı

200 Metre Bantlı Taşıma Sistemi İhalesinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle, Kütahya İl Özel İdaresi tarafından bugün gerçekleştirildi. Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “İhaleyi 7 Milyon 350 Bin TL bedelle üstlenen yüklenici firma 200 Gün içerisinde işi tamamlayarak, İl Özel İdaremize teslimini gerçekleştirecektir. Kütahya’mızın ve bölgemizin göz bebeği olan Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde, kayak sporu yapacak olan vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

BANTLI TAŞIMA SİSTEMİ KURULACAK

Vali Ali Çelik; projesi Kütahya Valiliği ve Gediz Belediyesince hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansınca desteklenen kayak evinin inşaatı ile 200 metre bantlı taşıma sisteminin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’tan bilgiler alan Vali Ali Çelik, tesisin Gediz’e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

VALİ ÇELİK’TEN HAMAMLARA İNCELEME

Vali Ali Çelik daha sonra Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi programı kapsamında Zafer Kalkınma Ajansının destekleriyle Gediz Belediyesi tarafından yenilenen Koca Hamam ve Hacı Dânâ Hamamlarında incelemelerde bulundu.

Murat Dağı’nı yıl boyu cazibe merkezi haline getirecek projelerin bir an önce tamamlanması için herkesin iş birliği içerisinde çalıştığını ifade eden Vali Çelik, katkı sunan herkese teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *