KÜTAHYA ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

606

Civli Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmalarına başlayan Kütahya Belediyesi mümkün olan en kısa sürede bitirilmesi çalışmanın sona ermesiyle, altyapısı güçlenen mahalleye ve ekili alanlara gelmesi muhtemel zararların önüne geçilmeyi hedefliyor.

Kütahya’yı daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla tüm mahallelerimizde çalışmalarını aralıksız sürdüren Kütahya Belediyesi, Civli Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışması başlattı.

Son üç yılda yaptığı altyapı yatırımlarıyla Kütahya’da olası sel ve yaşanabilecek felaketlerin önüne geçen Kütahya Belediyesi, şehrin her mahallesinde altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Daha güçlü bir altyapı için mesai harcayan ekipler, Civli Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmalarına başladı. Yaklaşık 250 metrelik yağmur suyu terfi hattında 200’lük ve 300’lük korge boru kullanılıyor. Mümkün olan en kısa sürede bitirilmesi planlanan çalışmanın sona ermesiyle, altyapısı güçlenen mahalleye ve ekili alanlara gelmesi muhtemel zararların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kütahya Belediyesi ekipleri, altyapı yatırımlarına planlanan program ve ihtiyaçlar dahilinde devam edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *