SON GÜZELLİK TRENDLERİNİN NABZI TUTULDU

517

Kütahya’daki sanatkâr üyeleri için düzenledikleri eğitimde, sektördeki son yeniliklerin paylaşıldığını belirten Kütahya Berberler, Kuaförler, Güzellik Uzmanları İşletmecileri Odası Başkanı Mehmet Çaltı,  yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte katılımcılara sertifika verildiğine değindi

Kütahya Berberler, Kuaförler, Güzellik Uzmanları İşletmecileri Odası, üyeleri için Kütahya Belediye Binası Konferans Salonu’nda bir kozmetik firması işbirliği ile 2022-2023 trendlerini yakından tanımalarını sağlayan eğitim düzenledi.

UYGULAMALI EĞİTİMLE YENİ TEKNİKLER

Üyelerinin sektördeki son yenilikleri takip etmelerini çok önemsediklerini belirten Kütahya Berberler, Kuaförler, Güzellik Uzmanları İşletmecileri Odası Başkanı Mehmet Çaltı, “Oda olarak zaman zaman üyelerimizin teknolojiyi takip etmeleri, yenilikleri öğrenmeleri için faaliyetler yürütüyoruz” dedi. Etkinlikte sektörün 2022-2023 trendleri, yeni saç boyaları ve teknikleri eğitimi verildiğini ifade eden Çaltı, Cilt bakım protokolleri, kaş çizme ile ilgili uygulamalı bilgi paylaşımları yapıldığını belirtti.

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLDİ

Kütahya’daki sanatkar üyelerinin yeni eğilimleri takip etmeleri için fırsat sağladıklarına değinen Çaltı, “Zaman zaman topuz, türban eğitimlerimiz de oluyor.” dedi. Ücretsiz bir şekilde verilen eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifika da verildiğini ifade eden Çaltı, etkinliğe yoğun bir katılım olduğunu ve esnafların memnun ayrıldığını dile getirdi. Çaltı, üyelerinin yenilikleri takip etmesini sağlayacak çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *