ESİN GÜRAL ARGAT: ‘BU KİTABI HERKES OKUMALI’

481

Türkiye’nin ilk kadın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Esin Güral Argat’in tüm kadınları gururlandırdığını ifade eden Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, KUTSO ziyaretinde YEDAM’dan destek alan bağımlıların umut öykülerini içeren Renklerini Yeniden Kazananlar kitabını, komiteleri için sipariş ettiğini belirtti

Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve beraberindeki heyet KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Yüce, Tolga Eskioğlu, Melih Aslan ve Ahmet Gönül’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

‘TÜM KADINLARI GURURLANDIRIYOR’

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Esin GÜRAL ARGAT’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Fulya Topçuoğlu Ünal,  Esin Güral Argat’ın Türkiye’nin ilk kadın ticaret ve sanayi odası başkanı seçilmesinin tüm kadınları ayrı gururlandırdığını vurguladı.

KOMİTELERİ İÇİN SİPARİŞ ETTİ

Esin Güral Argat’a Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nden (YEDAM) destek alan bağımlıların umut dolu öykülerini içeren Renklerini Yeniden Kazananlar kitabını takdim ettiklerini de ifade eden Topçuoğlu Ünal, “Sayın Başkanın, “Bunu herkesin okuması gerek” diyerek komiteleri için sipariş oluşturması ise Yeşilay’a verdiği destekten ötürü bizleri çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür eder başarılar dileriz.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *