ŞİMŞEK YARALARINI SARMAK İSTİYOR

465

Son haftalarda üst üste kaybettiği puanlarla liderin 8 puan gerisine düşen Belediye Kütahyaspor, kendi evinde alacağı bir galibiyetle üst sıralara tutunmak istiyor. Bugün saat 14’de Dumlupınar Stadyumu’nda Şile Yıldız Spor’u ağırlayacak Mavi Şimşek maç için hazır.

MAÇ 14’DE BAŞLAYACAK

Şampiyonluk parolası ile çıktığı 3.Lig 1. Grup’ta topladığı 17 puanla 8. sırada liderden 11 puan geride bulunan Belediye Kütahyaspor, bugün saat 14’de Dumlupınar Stadyumu’nda Gema Polimer Şile Yıldız Spor’u ağırlayacak.

Maçı kazanarak galibiyet hasretine son vermek isteyen Belediye Kütahyaspor, kayıplarını bir nebze olsun telafi etmek ve unutturmayı hedefliyor.

HAKEM ERDEM TEMEL

Saat 14’de başlayacak karşılaşmayı Erdem Temel yönetecek. Yardımcılıklarını ise Fatih Deveci, Birkan Çanakcıoğlu ve Tunahan Dündar yapacak.

Konya deplasmanından herkes galibiyetle dönmesini beklerken aldığı mağlubiyet ile büyük yara alan ve haftaiçi istifa seslerinin yükseldiği Belediye Kütahyaspor iyi bir oyunla taraftarının yüzünü güldürmeyi istiyor. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Mavi Şimşek maç saatini bekliyor.

Belediye Kütahyaspor’un bu haftaki rakibi Şile Yıldız Spor, ligde 14’üncü durumda bulunurken; çıktığı 11 maçta 9 puan toplayabildi.

12. HAFTA MAÇLARI OYNANACAK

3. lig 1. Grupta 12. Hafta maçları Cumartesi günü tamamlanacak. Lider Yeni Mersin İdman Yurdu,14’de Hacettepe 1945 Spor Kulübü ile karşılaşacak. 22 puanla ikinci sırada bulunan Karşıyaka, BC Group Ağrı 1970 Spor’a konuk olacak. 52 Orduspor FK ise Karbel Karaköprü Belediye Spor’u konuk edecek. Ligdeki diğer karşılaşmalar ise şöyle: Entegre Solar Elazığspor-1922 Konyaspor, Amasyaspor Futbol Kulübü-1954 Kelkit Belediyespor, Yomra Spor-Edirnespor, Çatalcaspor-Eskişehirspor, Nevşehir Belediye Spor-Belediye Derince Spor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *